torstai 21. toukokuuta 2015

Päivtellään kuulumisia :)

Ei, tämä harrastus ei ole kuollut :D Pikemminkin ollut hyvin pitkällä tauolla. Tatuointien tekeminen menee aikalailla samantapaisella syklellä kuin esim. hiusjututkin. On kausia kun ei tapahdu mitään ja sitten tulee luuri täyteen soittoja ja viestejä kun tarttis kun kaikki viisi henkilöä saada samaan päivään mahtumaan, koska he kaikki haluavat juuri samana päivänä sen tatuoinnin :D 

Taas saa ottaa koneen kauniiseen kätöseen kun sunnuntai koittaa! Ah ihanaa <3 Niin olihan miulla asiaakin :D Pääsin työntekijäksi paikalliseen tatuointi liikkeeseen :) Teen siellä pääsääntöisesti tukkajuttuja (ylläripylläri), mutta siinä sivussa olen myös tatuointi mestarin opeissa ja tämä koskee myös lävistysten tekoa. Näin viime viikolla ekan kerran miten napalävistys tehtiin....se oli jotain aivan muuta kuin olin ensin ajatellut :DD Mutta onneksi tuli nähtyä niin tiedä miten se tehdään oikein ;)

Mukavalta tuntuu tällä hetkellä vielä :) Sopimus on syksyyn asti, joten katsellaan lähempänä mikä ääni kellossa silloin on :D Teen kuitenkin tätä toisen kesätyön rinnalla. Jos ketään kiinnostaa niin työskentelen Glitterissä tämän kesän :D Niin, jotta jos olet Mikkelistä tai tulet siellä päin käymään niin tule tapaamaan hyvää asiakaspalvelijaa sinne ;D Ehkä saan houkuteltua sinut päivittämään myös koru repertuaarin lisäksi myös hiuksesi ja vahvistamaan tatuointi tai lävistys haaveesi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti